2011-04-14

Bacino

uppdaterar från Manlys bästa café Bacino
flytten har nu ägt rum och vi bor inte längre 15 min promenad från jobb och manlys hjärta utan bara 2. Lägenheten är inte är närheten så fin som den vi hade förut men vi är glada ändå med en hyra som är bra mycket lägre än den förra. Jobbar på gör jag som aldrig förr, har kört morgonpasset nu fyra dagar i rad och är ganska slutkörd. Ledig imorgon och på eftermiddagen bär det av till Canberra.

Countdown till Sverige - 25 dagar

3 kommentarer:

  1. Hoppas att ni får en härlig helg i Canberra! Hoppas också att Tim's föräldrar är snälla och tar väl hand om er (men inte fööör väl).
    Snart är du här hos oss och möter våren i Skåne, vi ser fram emot det!

    SvaraRadera
  2. Hej Linnéa!
    Du kan väl ta killen med till Sveden så får mamma och pappa och moster godkänna sin kommande svärson/systersvärson? Det skulle antagligen gå snabbt och lätt för min del i alla fall. Nu till det jag ville: vad önskar du dig? (Jag menar inte i bröloppsgåva utan i födelsepresent).
    Ska bli kul att träffa dig i maj. Men det kanske blir tufft att SKåne i vårskrud för Sydney i höstskrud? Kramar från Viveca och Alf

    SvaraRadera
  3. Är ganska säker på att ni alla skulle godkänna honom, har jag godkänt honom så borde han vara ok tycker jag! I födelsedagspresent och inte bröllopsgåva skulle det kanske sitta fint med ett presentkort på burlöv center eller liknande. Saknar den svenska shoppingen enormt men du vet att jag blir glad för vad som :)
    Ses snart!!!

    SvaraRadera