2011-01-03

christmas, NYE & sweden

Både jul och nyår har passerat i en rasande fart.
Den 24e bjöd på en hyffsat svensk jul, vi åt juleskum och kolla på Kalle Anka. Kvällen firades med utgång i Manly. Den 25e firades med en typisk aussiejul, kl 10 på morgonen var jag nere på stranden, då var redan champagnen uppkorkad.
Nyårsafton firades i city nära Darling Harbour hos en kompis. Drog oss ner och tittade på fyrverkerierna för att sedan springa till färjan. Linnea och Terese behövde komma hem fortast möjligt för att vila upp sig inför den 1e januari.
1e januari spenderade vi i Sydney, The Domain. Field Day är en av Sydneys största musikfestivaler, de unga här är mer för att fira att de nya året är kommet den 1e istället för den 31e.
Toppenveckor har det varit, lite för mycket av det goda kanske. Ska bli skönt att ha en paus nu med mamma och pappa.

Nu är det måndag den 3e januari, klockan 00.40. Herr och fru Wästberg väntas landa i Sydney 20.15 ikväll, dock osar det redan förseningar. 43 minuter sena från att lyfta från Heathrow var de.
Mamma och pappas ankomst till Sydney innebär slutet här i familjen, dock inte slut på riktigt. Jag flyttar ut, men kommer att bo kvar i Manly och se efter pojkarna lite då och då. Ska bli väldigt skönt att få ett eget ställe tillsammans med Terese, känner att det är dags att stå på egna fötter nu.

vad som väntar:
Två veckors semester med di gamle i city. Fast semester blir det inte helt och hållet.. de två veckorna kommer även att innehålla ett intensivt bo och jobbsökande.

Imorgon packas alltså väskan för att sedan checka in på hotellet i city. Kylskåpet ska fyllas innan jag möter upp föräldrarna på flygplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar