2010-10-08

sydney, och allt vad det innebär

Kort vecka tack vare public holiday i måndags och nu är det fredag igen! Onsdagen spenderades tillsammans med Corban eftersom att han inte var på vacation care. Det lagades svenska köttbullar både i köket och på stranden. Igår, torsdag, hade jag en heldag i city tillsammans med Oscar, en lundakille som damp ner i Sydney i tisdags kväll. Hittade äntligen ett par ljusa jeansshorts efter halvårs letande. Vi mötte upp Max, ännu en nykomling, och Mathilda för att bege oss till svenska kyrkans torsdagsarrangemang. Inte för att någon av oss är särskilt kyrkliga men lite kubb i Hyde park är väl alltid trevligt. Med kalla tår och hackande tänder (nästan) begav vi oss efter finalen till en pub i närheten. Intresset bland de andra var större än jag trott, nästan hela gruppen hakade på. Skoj!

Kvällen bjuder förmodligen på en utgång i Bondi, för att sedan natta över hos Mathildas vän. Att ta sig från Bondi till Manly nattetid är inte det lättaste.

Volleybollkursen jag anmält mig till går inte av stapeln förrän den 23e oktober. Fick ett meddelande idag om att de flyttat fram den.

Tackar så mycket för det fina kortet pappa och mamma :)


Bjuder på lite bilder från veckan!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar